ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Werkbladen

Goede werkbladen zijn praktisch, hygiënisch en zien er bovendien prachtig uit. Er zijn verschillende soorten werkbladen. Zo zijn er werkbladen voor in de keuken, voor in de badkamer of voor in uw werkkamer. Wij zien daarnaast regelmatig voorbij komen dat men een werkblad in de woonkamer plaatst.

Werkbladen van composiet – de voordelen

Een werkblad weegt gemiddeld 400 kilogram, erg zwaar dus. Als u op zoek bent naar een relatief lichte natuursteen, dan raden wij composiet aan. Een composiet werkblad heeft een duurzaam oppervlak, is hittebestendig en ideaal voor in de keuken. Het is belangrijk om een mooi en goed werkblad te hebben omdat deze vaak het middelpunt van de keuken is.

Composiet wordt ook wel aangeduid als kwarts. Composiet wordt al jarenlang gebruikt voor producten als werkbladen, keukenbladen, tafelbladen en badkamerbladen. In het verleden werd composiet alleen voor producten in de hogere prijsklassen gebruikt. Tegenwoordig is het materiaal voor iedereen betaalbaar. De verandering komt doordat zowel de vraag als het aanbod van composiet de laatste jaren flink is gestegen.

Silestone Composiet en Compac Composiet

Wij hebben twee topleveranciers voor het leveren van composiet: Silestone Composiet en Compac Composiet. Dit zijn twee multinationals die al jaren aan de top van de composiet markt staan. Zij leveren producten die uit 93% natuurlijk kwarts bestaat. Kwarts is hard materiaal en bestendig tegen veel verschillende vormen van vervuiling. Wij bieden als eerste een werkblad met een speciale laag met antibacteriële bescherming erop. Deze bescherming beschikt over speciale hygiënische kwaliteiten, dus bacteriën krijgen geen kans zich te verspreiden. Ook gebruiken wij minimale voegen, zodat het werkblad tot een mooi geheel wordt afgerond en u niet kunt zien dat het er losse stukken composiet materiaal naast elkaar zijn geplaatst.

Er is een kleurenpalet waaruit u een kleur kunt kiezen die uw werkblad zal hebben. Zowel Silestone als Compac bieden hun producten in veel verschillende kleuren aan. Het enige materiaal dat net als composiet ook in veel diverse kleuren beschikbaar is, is keramiek.

Waarom zijn jullie prijzen zo laag?

Wij proberen de prijs zo laag mogelijk te houden. Zo hebben wij geen showrooms en grote opslagruimtes. Wij kunnen gelijk uit de fabriek leveren. Handig, want zo kunnen er kleine late aanpassingen worden gedaan zonder dat hiervoor teveel moeite gedaan hoeft te worden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Een scherpe prijs tegen uitstekende kwaliteit. Dat is wat wij bieden.

Klik hier om snel en eenvoudig een offerte aan te vragen! Zo ziet u gelijk waar u aan toe bent.