ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Werkblad tekening

Als u zelf een tekening wilt opleveren, is het handig om te weten hoe deze opgeleverd dient te worden.

Het is belangrijk dat deze nauwkeurig opgeleverd wordt. Als u met vragen loopt, schroom dan niet ons te contacteren. Wij zijn telefonisch, via de mail en via de offerte te bereiken.

Klik hier voor een offerte op maat. Wij kunnen ook een tekening voor u maken, u moet dan wel een schets maken van hoe u het wilt hebben.

Op de tekening worden de maten, soort steen, de afwerkingen, uitsparingen, de kraan gaten, de hoeken en nog veel meer.

Een voorbeeld van een werkblad tekening:

Werkblad Tekening
Werkblad Tekening
Werkblad tekening
Werkblad tekening

 Boven ziet u een voorbeeld staan van hoe een werkblad tekening eruit hoort te zien. U kunt een werkblad tekening online inleveren, inscannen en mailen of via de post naar ons toe sturen. Wij zullen na ontvangst altijd een computertekening ter verificatie opsturen. Als u een idee heeft over welk materiaal en welke kleuren u wilt hebben dan dient het werkblad opgemeten te worden.

Het  is belangrijk dat de maten voor een werkblad goed opgemeten worden. Als het maar een millimeter verschilt van de werkelijkheid kan dit al voor een probleem zorgen. Een hard steen werkblad kan niet even een paar centimeter worden afgezaagd op de plaats van bestemming.

Als u geen risico wilt nemen, dan nemen wij u graag deze zorg uit handen. Wij komen het dan zelf opmeten. We willen u daarbij wel op benadrukken dat deze service enkel beschikbaar is zodra u een offerte van ons heeft geaccepteerd. We doen dit dan helemaal gratis. Op deze manier voorkomen we dat we onnodige kosten maken aangezien we de maten nooit voor niets opmeten.

Spoelbakken en kranen

Naast aanrechtbladen, badkamerbladen, tafelbladen en vensterbanken bieden we ook accessoires als spoelbakken en kranen aan. Het is belangrijk om de kraan en de wasbak ook mee te nemen in het ontwerp als het de bedoeling is dat deze uiteindelijk in het blad terecht komen. Het is beter om deze beslissing meteen te maken, zodat wij tijdens het maken van het blad in de fabriek al rekening kunnen houden met het gat voor de kraan en de uitsparing voor de wasbak. Als dit later gedaan moet worden, kost het meer moeite.

Neem een kijkje in ons assortiment voor verschillende soorten spoelbakken en kranen. U kunt bij het aanvragen van een offerte voor een werkblad ook meteen de prijs voor accessoires aanvragen.