ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Installatie

Werkblad installeren

Mensen kopen vaak natuursteen van slechte kwaliteit. Deze stenen zijn nét iets goedkoper dan de betere kwaliteit stenen, maar dit scheelt niet erg veel. De stenen worden dan bij u thuis afgeleverd en deze vertonen lelijke vlekken en scheuren snel. Het is zelfs zo dat met goedkope stenen van slechte kwaliteit het al tijdens de installatie mis kan gaan. De kans op schade tijdens het monteren van de bladen is vele malen groter.

Werkblad installeren | Kies voor een professionele aanpak

Als u besluit om het werkblad door iemand anders te laten installeren, zorg er dan voor dat die persoon dit op de juiste manier voor u in orde maakt. Laat goede kwaliteit werkbladen installeren door onze specialisten die veel ervaring hebben op dit gebied.  Wij willen graag dat u tevreden bent over het product dat u aanschaft. U kunt een snelle service van ons verwachten, zowel voor het leveren, installeren en opmeten van uw werkbladen.

Wij raden u dan ook aan om de installatie door ons uit te laten voeren. U zult veel plezier beleven aan uw werkblad bij ons. Onze stenen zijn van goede kwaliteit en deze bieden wij aan voor een scherpe prijs. Het blad zal door de uitstekende kwaliteit niet snel kapot gaan. U kunt het werkblad ook gemakkelijk zelf installeren, maar hiermee neemt u extra risico op het oplopen van beschadigingen aan uw werkblad beschadigingen.

Werkblad installeren | Kwaliteit van de steen telt mee

Europese stenen zijn beter van kwaliteit dan Chinese en ook in de manier waarop de stenen worden aangeleverd zitten een hoop verschillen. Wees hier goed bewust van voordat u een steen aanschaft. Een oppervlak van natuursteen blijft enkel mooi als deze van goede kwaliteit is, op de juiste manier geïnstalleerd is en regelmatig onderhouden wordt.

Een werkblad van 5 meter weegt al snel 250 kilo. Voor een klein extra bedrag kunt u het werkblad door onze specialisten laten installeren. Wij adviseren u ook graag over hoe u uw werkblad mooi kunt houden. U krijgt van ons te horen hoe u het blad het beste kunt onderhouden. Wanneer het werkblad goed wordt onderhouden kan het jarenlang meegaan! Wij kunnen ons voorstellen dat u er nog lang plezier van wilt blijven houden.

Werkblad installeren | Voorkom problemen!

Onze klanten nemen soms contact met ons op om te melden dat zij elders slechte kwaliteit stenen hebben aangeschaft. Het werkblad heeft inmiddels al keukenkastjes en muren beschadigd. Daarnaast blijven er tijdens de installatie lelijke kitresten achter. Dit is zonde. Schaf het blad dan ook bij ons aan. Deze problemen gaan zich bij ons niet voordoen.

Vraag dus vandaag nog een offerte aan voor het laten leveren van top kwaliteit natuursteen. In de prijsopgave die wij u leveren zit overigens niet de prijs van de installatie in begrepen. Neem hiervoor apart contact met ons op.