ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Vensterbanken van Keramiek

Een vensterbank zorgt voor een mooie uitstraling binnen uw huis. Donkerkleurige of lichte vensterbanken geven een bepaalde uitstraling binnen uw woonkamer. Door donkere kleuren lijkt de ruimte meestal wat kleiner en knusser, terwijl uw woonkamer door een lichte kleur ruimer oogt. De vensterbank is hierbij net dat ene detail wat niet mag ontbreken! Let voordat u een vensterbank aanschaft goed op de kwaliteit. De kwaliteit is niet bij alle aanbieders even goed. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat de vensterbank van goede kwaliteit is, maar dat is niet het enige voordeel. De uitstekende kwaliteit vensterbanken bieden wij ook nog eens aan voor een scherpe prijs. Het product is in verschillende materialen verkrijgbaar, zoals beton, hout en natuursteen. Beton breekt snel en hout blijft niet erg lang goed. Wij garanderen u dat natuursteen de beste optie is als materiaal voor uw vensterbank. Wij laten u vrij om hier en daar goed te informeren. U kunt bij ons vrijblijvend advies krijgen. Neem telefonisch contact met ons op voor vragen of vul het contact formulier in en stel ons op deze manier uw vraag. Vraag een offerte aan wanneer u heeft besloten welke vensterbank het voor u gaat worden.

Vensterbanken zoals u wenst

Het is belangrijk dat vensterbanken van goede kwaliteit zijn. Zo kunt u er een lange tijd mee vooruit! Alleen de beste kwaliteit natuurstenen worden gebruikt tijdens het productieproces in de fabriek. Keramiek, graniet, composiet en terrazzo zijn de materialen die wij leveren. U kunt een ander mooi effect creëren, door pareltjes of glas in het materiaal terrazzo te laten verwerken. Wij leveren ook vloeren van graniet, deurplinten en afwerkingen. Dezelfde kleur die u al in uw huis heeft kunt u mooi met een product in exact dezelfde kleur combineren. Dit maakt de verschillende elementen in uw woonkamer tot één geheel. Onder andere de twee beste fabrikanten wereldwijd op het gebied van composiet, Compac en Silestone, leveren de producten aan ons. Wij bieden de merken van Silestone en Compac aan in ons ruime aanbod op deze website. Op de hoofdpagina vindt u meer informatie over de materialen en de overeenkomsten en verschillen hiervan. Op een andere pagina leggen wij u meer uit over de fabriek en over hoe de vensterbanken daar worden geproduceerd.

Installatie en informatie

Wij leveren vensterbanken en kunnen de vensterbanken indien u dit wenst ook voor u installeren in uw huis. Naast vensterbanken leveren wij ook werkbladen, tafelbladen en badkamerbladen. Wij leveren bij werkbladen en badkamerbladen ook schitterende spoelbakken die we zowel in roest vrij staal, steen, alsmede in een tegeltjesvariant kunnen leveren. Daarnaast bieden we ook een afgestemd aanbod van kranen aan die niet zullen misstaan in uw huis en gecombineerd kunnen worden met de aankoop van vensterbanken.

Geef in de offerte de naam van de steen aan ons door. Een aantal verschillende stenen zijn ook bij ons te koop. Daarnaast is het handig dat wij op de hoogte zijn van de maten waarin we de steen aan u moeten leveren. Deze informatie krijgen wij graag van u binnen via het offerteformulier. De scherpe offerte krijgt u spoedig thuisgestuurd.

Kijk voor de service en de garantie op deze website of geef ons een belletje.  Wij staan u graag te woord en zorgen ervoor dat u tevreden bent over het product dat u aanschaft. Wij geven u hierover dan ook voldoende informatie en advies. Voorbeelden van kleuren zijn gemakkelijk via deze website te bestellen. U heeft de voorbeelden snel in huis.