ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Tafelbladen van Keramiek

U kunt bij ons tafelbladen van het materiaal keramiek aanschaffen. Wij hebben een ruim assortiment en dit betekent dus voor u dat u veel keus hebt. Er is altijd wel een tafelblad dat het beste past bij uw persoonlijke smaak. Keramieken tafelbladen zien er mooi en strak uit.

Voor werkbladenvensterbankentafelbladen en badkamerbladen kunt u bij ons terecht. Onze specialisten installeren de bladen graag voor u nadat de stenen in de fabriek naar wens zijn bewerkt. Wij plaatsen de bladen niet alleen in de keuken, maar ook in andere ruimtes, zoals in badkamers, toiletten en garages. Schroom niet om een offerte aan te vragen wanneer u een keuze heeft gemaakt. Deze offerte vraagt u gemakkelijk en binnen een paar minuten aan door het offerteformulier op de website in te vullen. Dus zó gebeurd!

Tafelbladen zoals u wenst

De tafelbladen die wij leveren zijn in veel verschillende materialen verkrijgbaar. Wij bieden tafelbladen van keramiek, graniet, terrazzo en composiet aan in ons ruime aanbod dat u op deze website kan vinden. Met een keramieken tafelblad kunt u uw wat verouderde badkamer weer een tintje geven.

Spoelbakken en kranen

Het is mooi om een spoelbak te laten combineren met uw badkamerblad. Wij leveren spoelbakken die wij voor u kunnen installeren. Deze zijn verkrijgbaar in roestvrij staal, steen of u kunt kiezen voor een creatief effect. Wij zullen kleine tegeltjes op de spoelbak aanbrengen. Kijk ook gerust in ons aanbod wanneer u naar een prachtige kraan op zoek bent. Vraag gemakkelijk voorbeelden aan van kleuren via de website als u nog niet zeker bent over welke kleur het beste in de ruimte zal passen. U kunt de kleuren vergelijken en uiteindelijk een beslissing nemen.

Op het moment dat u een offerte bij ons aanvraagt verzoeken wij u om de maten van uw blad, net zoals de steen of stenen die u graag wilt aanschaffen te vermelden in het offerteformulier. U zal de scherpe offerte binnen 24 uur thuisgestuurd krijgen.

Neem de informatie die op de website staat over de service en garantie goed door wanneer u hierover meer wilt weten. Natuurlijk kunt u ons ook een belletje geven. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Wij komen als u het wilt bij u langs wanneer het u het beste uitkomt. U krijgt dan advies over hoe de bladen moeten worden gereinigd en wij geven u informatie over de voor- en nadelen van de verschillende materialen.