ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Onze Prijzen

Natuursteen prijzen – scherpe prijzen.

De werkbladen of andere producten die wij leveren, schaft u online in onze webshop op deze website aan. Dit betekent dat wij geen extra personeel nodig hebben en dus veel kosten besparen. De producten worden naast de fabriek opgeslagen. De werkbladen worden in de fabriek geproduceerd, afgewerkt en wij halen de producten, na dat deze klaar zijn, zelf op. Hierdoor hoeven wij geen huur voor opslagruimtes en geen transportkosten te betalen. Ook veel tussenpersonen worden overbodig, omdat de bestellingen rechtstreeks door ons worden opgehaald. Daarnaast hebben wij geen showrooms. Dit zijn allemaal redenen die ervoor zorgen dat wij de producten die u bestelt voor een scherpe prijs kunnen leveren, zonder dat de kwaliteit of service erop achter uit gaat.

Het is voor u gelijk duidelijk welke prijs u moet betalen voor het product dat u heeft besteld. Als u namelijk nu een offerte aanvraagt, leveren wij binnen een werkdag een prijsopgave die volledig is aangepast op uw wensen. Naast de uitstekende kwaliteit producten voor een scherpe prijs hebben wij ook een snelle service. Bij ons zijn onze klanten dus echt koning.

Ziet u dat de natuurstenen bij een andere aanbieder goedkoper zijn? Dan zou dit misschien een minder goede kwaliteit is. Als u contact met ons opneemt kijken we of dit wel of niet het geval is. Wij kunnen ook bekijken of we u iets anders kunnen aanbieden. U betaalt bij ons in ieder geval nooit teveel.

Showroom of webwinkel?

Wij hebben veel verstand van uitsparingen, hoeken, vlakbouwsparingen, kookplaatsparingen, maximale afmetingen, afwerkingen, plinten, achterwanden en spatranden. Wij bieden scherpe prijzen voor de producten, omdat wij geen kosten voor showrooms, grote voorraden en personeelsleden hoeven te betalen. U hoeft hier dus ook niet aan mee te betalen en wij kunnen scherpe prijzen voor onze aanrechtbladen, badkamerbladen, tafelbladen en vensterbanken bieden.

Als u niet precies weet welke kleur of welke steen het beste binnen uw interieur past dan is het mogelijk om voorbeelden van kleuren te bestellen. Wanneer wij u dit bij ons aangeeft, dan sturen wij deze naar u toe. Op deze manier kunt u rustig bekijken welke kleur het beste aansluit bij de rest van de kleuren in uw huis. Voor een klein bedrag ontvangt u deze voorbeelden dan thuis.

De installatie en het opmeten van uw werkblad kan ook door ons worden gedaan. Onze specialisten die hiermee jarenlange ervaring hebben helpen u graag om dit voor u in orde te maken. U kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Het is belangrijk dat het werkblad op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Wij adviseren u om alleen zelf te installeren als u op dit gebied voldoende kennis heeft en u kunt beschikken over een paar extra handen.

Op de video pagina is meer informatie te vinden over de overeenkomsten, verschillen en eigenschappen van onze stenen. Voor vragen verwijzen wij u graag door naar de pagina FAQ. Het antwoord op uw vraag staat hier misschien tussen. Is dit niet het geval? Neem dan contact  met ons op via het contact formulier.

Neem ook contact met ons op als er voor u onduidelijkheden zijn wat te maken heeft met de natuurstenen prijzen of als u over wat anders een vraag aan ons wilt stellen. U kunt ook direct een offerte aanvragen op onze offerte pagina.
[