ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

De Natuursteen Fabriek – productieproces

De natuurstenen die nodig zijn bij het produceren van de natuurstenen werkbladen worden in de fabriek bewerkt. Er worden alleen goede kwaliteit stenen gebruikt zodat het eindresultaat altijd perfect is. Tijdens het productieproces wordt onder andere de kwaliteit meerdere keren gecontroleerd. De werkbladen worden op de door u gewenste maat gemaakt en afgewerkt volgens uw wensen.

Er zijn een aantal verschillende afwerkingen waardoor uw steen een mooie uitstraling krijgt mogelijk. Wij leveren producten van een uitstekende kwaliteit en deze producten zijn ook nog eens voor een scherpe prijs te koop. Aangezien u uw werkbladen of andere producten bij ons online, via onze website, koopt, wordt er flink op personeelskosten bespaard. Wij hebben geen enorme voorraden, gestald in grote opslagruimtes. De werkbladen die zijn besteld, worden door ons direct vanuit de fabriek opgehaald. U betaalt dus niet mee aan onnodige kosten en zo schaft u uw natuurstenen werkbladen bij ons voor een scherpe prijs aan.

Wilt u weten hoeveel geld u kunt besparen door uw natuurstenen producten bij ons te bestellen? Vraag dan nu een offerte aan. Als u daarnaast vragen heeft over de manier waarop de natuurstenen werkbladen worden gemaakt kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

De natuursteen fabriek

In de fabriek wordt tijdens het productieproces enkel gebruik gemaakt van de beste kwaliteit stenen voor handen. De werkbladen die wij leveren van de materialen graniet, composiet, keramiek en terrazzo worden goed behandeld. Dit is belangrijk, want als er niet goed met de steen wordt omgegaan, kunnen de stenen gaan scheuren. Tegenwoordig worden tijdens het productieproces steeds weer nieuwe technieken ontwikkeld en toegepast, zoals de waterjet techniek en de RIM cutting disk techniek. Deze nieuwe technieken zorgen ervoor dat de werkbladen voor iedereen betaalbaar worden.

De werkbladen worden door de machines opgetild en, als er geen andere manier mogelijk is, worden de werkbladen in een verticale stand gezet. Er zijn verschillende afwerkingen beschikbaar. Wij kunnen de stenen voor u polijsten of u kunt ervoor kiezen om uw werkblad een suede of ovo uiterlijk te geven. De producten worden tijdens het productieproces meerdere malen op de kwaliteit gecontroleerd zodat enkel top kwaliteit bladen afgeleverd worden.

Wij geven u graag meer informatie over het productieproces. U kunt ons bereiken via de mail of telefoon. Wilt u bepaalde zaken graag met ons bespreken? Dan komen wij graag bij u langs voor een gesprek. Een andere mogelijkheid is om een bericht op onze facebook pagina te plaatsen. Wij reageren hier snel op. Ook als u een offerte wilt aanvragen, dan kunt u op onze pagina terecht. We zullen zo snel mogelijk bij u terugkomen met een nette prijs.