ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

U kunt op onze site een aantal video’s bekijken waarin meer informatie wordt gegeven over werkbladen, natuurstenen werkbladen en overige werkbladen die van natuursteen zijn gemaakt. Alle materialen die wij aanbieden hebben hun eigen voor- en nadelen. In de video’s wordt uitgelegd wat deze precies zijn. Daarnaast krijgt u meer informatie over hoe u een werkblad moet opmeten. Dit zijn enkele voorbeelden van wat er in de korte instructie- en informatieve video’s wordt vermeld. Voor meer informatie over de werkbladen, werkbladen van natuursteen en overige werkbladen, raden wij u aan om de video’s van natuursteen-werkblad.be te bekijken. 

[table id=1 /]

Informatieve video’s; informatie over natuursteen werkbladen.

Wij hebben werkbladen die bestaan uit de materialen keramiek, composiet, terrazzo en graniet. De eigenschappen en voor- en nadelen van deze materialen verschillen van elkaar. Het is daarom verstandig om u goed te laten informeren, zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan.

Onze informatieve filmpjes leggen niet alleen uit wat de verschillen zijn tussen diverse materialen. U kunt ook leren hoe u zelf uw werkblad opmeet, een keukenblad tekening maakt en de maten van een kookplaat uitsparing bepaalt, om maar een paar voorbeelden te noemen. Deze zaken zijn van groot belang aangezien deze belangrijk zijn voor het bepalen van de maten van het werkblad. Wanneer u een offerte aanvraagt, zult u deze maten moeten doorgeven als u een nauwkeurige prijsopgave wilt ontvangen.

Het bepalen van de juiste maten en het maken van een tekening is ook van belang voor de installatie van keukenbladen. Als het u niet lukt om zelf een tekening te maken en indien u niet over een keukenplanner of schematische tekening beschikt van de leverancier van uw keuken, dan kunnen wij ook bij u thuis langskomen om de maten voor u op te meten. Dit laatste aanbod is echter enkel geldig zodra u onze offerte heeft geaccepteerd. Op deze manier voorkomen we dat we kosten maken die wij niet kunnen innen.

Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen. Dit doet u door bijvoorbeeld het contact formulier in te vullen. Is het één en ander nog niet helemaal duidelijk voor u? Vul uw vraag op het contact formulier in en wij zullen uw vraag snel beantwoorden. Binnen 24 uur kunt u al een antwoord verwachten. Het is ook mogelijk om te bellen. Onze specialisten staan u graag te woord. Hetzelfde geldt overigens voor een offerte. Als u deze indient, ontvangt al binnen 24 uur van ons een aanbod.