ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Composiet keukenblad

Bij het aanschaffen van een nieuw keukenblad wordt vaak gekozen voor een composiet keukenblad. Een nieuw composiet aanrechtblad dient het pronkstuk van de keuken te zijn waar u dagelijks te vinden bent. Wij voelen ons verplicht er voor te zorgen dat uw keukenwerkblad het pronkstuk van uw keuken wordt. Zoals wij onze website up-to-date houden en zaken tot in de puntjes willen verzorgen, zo zijn wij ook voor onze klanten. Van offerte tot installatie willen wij u partner zijn. Wij bieden veel mooie en verschillende merken zoals Silestone en Compac.

Composiet keukenblad | Eigenschappen

Een composiet keukenblad heeft een natuurlijke uitstraling. Een werkblad van composiet is eenvoudig te reinigen met een natte doek en een mild schoonmaakmiddel. Ondanks dat een composiet aanrechtblad waterdicht is, moet men oppassen voor het ontstaan van vlekken. Een composiet keukenblad is hittebestendig, maar wij adviseren u uit te kijken met het neerzetten van hete pannen op een composiet keukenblad. Het kan namelijk zo zijn dat een hete pan een kleurverandering veroorzaakt in uw werkblad. Een composiet keukenwerkblad is harder dan glas. U kunt tot slot beter geen gebruik maken van agressieve schoonmaakmiddelen, deze kunnen namelijk ook vlekken veroorzaken. Vermijd reinigingsmiddelen met citroen en azijn.

Keukenblad
Eén van de vele keukenbladen uit ons assortiment

Een composiet keukenblad bestaat uit een mix van graniet, kwarts en hars. Een composieten keukenwerkblad bevat dus natuursteen elementen maar wordt samengesteld in de fabriek. In de fabriek worden de graniet- en kwatsstukken onder hoge druk tegen elkaar geperst, waardoor een composieten keukenblad een erg hoge dichtheid heeft. Door dit  productieproces is een composiet keukenblad zeer sterk en in allerlei kleuren verkrijgbaar. Een composieten aanrechtblad is dus erg dicht, waardoor deze niet snel water of vocht zal doorlaten.  Ondanks de dichtheid van een composieten aanrechtblad, moet u er wel rekening mee houden dat een composiet werkblad gevoelig is voor agressieve schoonmaakmiddelen. Indien er dus gemorst wordt op een composiet aanrechtblad, maak het keukenblad dan goed schoon. Een composiet keukenblad heeft als groot voordeel dat deze hittebestendig is. Een composiet keukenwerkblad zal dus niet zomaar barsten wanneer u er een hete pan op zet.

Composiet keukenblad | Installatie

U kunt er bij ons voor kiezen om voor een kleine vergoeding uw composieten keukenblad te laten installeren. Wij hebben specialisten die voor ons de keukenbladen installeren. Ons team aan specialisten zal u ook gratis advies geven over het onderhoud van uw composiet keukenwerkblad. Daarnaast kan een composiet keukenwerkblad naar de door u gewenste maat gemaakt worden.

Composiet keukenblad| Vragen

Heeft u vragen? Deze horen wij uiteraard graag! Via ons contact formulier kunt u uw vraag stellen, wij zullen dezelfde dag antwoord geven op uw vraag. Wij hebben natuurlijk  ook experts die u graag telefonisch te woord staan. U kunt op onze website ook een offerte aanvragen. Dit is natuurlijk gratis én vrijblijvend.