ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Gratis offerte (scroll naar beneden)

De producten die wij leveren halen wij direct vanuit Portugal op. Hierdoor hoeven wij geen bedrag aan de leverancier te betalen. Hierdoor ontvangt u de beste prijs. De prijzen zijn laag, maar dit wil niet zeggen dat de kwaliteit van onze producten minder is.

Op het moment dat u heeft besloten welk product u wilt aanschaffen kunt u een gratis offerte aanvragen. Dit doet u door het offerteformulier in te vullen, wat makkelijk en snel is gebeurd. Het is dan gelijk duidelijk welke prijs u voor uw nieuwe product betaalt. Bij het invullen van het offerteformulier is het belangrijk dat u zo veel mogelijk kenmerken van het product beschrijft, zoals welk product wilt u hebben, van welk materiaal en beschrijf het merk en de kleur van de kraan. Des te meer informatie u aan ons doorgeeft, hoe preciezer wij de offerte voor u kunnen maken. Wanneer er toch nog bepaalde dingen voor u onduidelijk zijn kunt u dit ook aan ons doorgeven.

Ons aanbod is enorm. Naast verschillende bladen leveren wij ook prachtige spoelbakken en kranen.

Gratis offerte

Vraag voor de uitstekende kwaliteit natuurstenen werkbladen, tafelbladen en andere natuurstenen producten een gratis offerte aan. Wij leveren de materialen terrazzo, graniet, keramiek en composiet. Als u vragen heeft kunt u de veelgestelde vragen op de website lezen. Ga hiervoor naar de pagina FAQ. Wij bieden ook video’s aan op onze video pagina. Hierin geven wij meer informatie over de producten. De verschillen en overeenkomsten tussen de diverse materialen worden uitgelegd en er wordt uitgelegd hoe u een werkblad moet opmeten. Uiteraard kunt u contact  met ons opnemen. Onze specialisten zullen uw vraag beantwoorden en staan u graag te woord.

Binnen 2 dagen kunt u de offerte weer via de mail terug verwachten. Daarnaast kunt u als u dit wenst de producten in de offerte vermelden waarvan geen details in de offerte staan, zoals inbouw apparatuur of spoelbakken, kranen en andere wensen.

 

  • Stenen

    Voor welke soorten stenen wilt u een offerte:

  • Add a new row
  • Uitsparingen:

  • Extra Randafwerkingen:

    De voorzijde is standaard afgewerkt en gepolijst. Wilt u dat bijvoorbeeld de zijkant of achterkant wordt afgewerkt?

  • Plinten en Achterwanden:

  • Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.