ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Op zoek naar  goedkoop werkblad ? Wij leveren goedkope werkbladen met een uitstekende kwaliteit. De stenen worden eerst in de fabriek bewerkt en komen daarna rechtstreeks bij ons terecht. Hierdoor zijn de kosten dus lager en kunnen wij deze bladen voor een lagere prijs aanbieden.

De materialen waarvan onze stenen zijn gemaakt hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen. Het is een goed idee om de verschillende natuurstenen met elkaar te vergelijken voordat u tot aanschaf overgaat. Sommige stenen zijn bijvoorbeeld goed bestand tegen de hitte, terwijl anderen dit weer niet zijn. Wanneer u een hete pan op een terrazzo werkblad zet, om maar eens een voorbeeld te noemen, dan kan deze beschadigingen oplopen. Alle voor- en nadelen van elk materiaal zijn terug te vinden op deze website.

Is goedkoop altijd duurkoop?

Wij horen vaak van consumenten dat er aardig wat stenen van slechte kwaliteit in omloop zijn. Aangezien sommige stenen niet vaak worden besteld zijn de prijzen van deze stenen daarom laag om zo kopers over de streep te halen.

Kijk hier goed voor uit! Zorg dat u een goede kwaliteit steen aanschaft voor uw werkblad, zodat deze nog jarenlang mee kan gaan. Verzamel meer informatie over de kwaliteit van de groeve in de steen en vanuit welk land de steen afkomstig is. Europese stenen zijn namelijk van betere kwaliteit dan Chinese.

Wij zullen u daarnaast ook meer vertellen over de garantieperiode en onze garantievoorwaarden. Dit is belangrijk om te weten wanneer u een probleem heeft met uw aanrechtblad of als deze bijvoorbeeld beschadigingen heeft opgelopen. Uw blad wordt dan kosteloos, zolang het binnen de garantie valt, hersteld. Lees onze blogs voor advies over deukjes en breuken in werkbladen. Daarnaast leest u hier meer over werkbladen die zijn verbogen. Onze goedkoopste werkbladen zijn verkrijgbaar voor een bedrag tussen de € 99 en € 139,-. Dit zijn niet de aller laagste prijzen die er te vinden zijn, maar voor de kwaliteit van de stenen is het zeker een koopje!

Goedkoop werkblad | Betonnen werkblad

Een voorbeeld van een goedkoop werkblad is een blad van beton. Het is handig om, voordat u voor beton kiest, niet alleen over de voordelen na te denken, maar ook over de nadelen! Helaas kunnen er in een betonnen werkblad bijvoorbeeld snel vlekken ontstaan, omdat het blad veel water en vocht doorlaat. Verder kan het zware werkblad sneller scheuren oplopen dan bladen van ander materiaal. Dit is te voorkomen door het blad om de zoveel tijd een nieuwe beschermlaag te geven. Toch raden wij u aan op te letten met plaatsen van hete pannen op het oppervlaken het blad regelmatig goed te reinigen, zodat vocht zich niet kan ophopen.

Goedkoop werkblad | Assortiment werkbladen

Wij leveren natuurstenen werkbladen van goede kwaliteit voor een scherpe prijs. De materialen waarvan de werkbladen worden gemaakt zijn als volgt: graniet, composiet, terrazzo en keramiek. De werkbladen zijn onder andere afkomstig van topmerken als Compac Composiet en Silestone Composiet. Het is verstandig om de voor- en nadelen van de verschillende materialen tegen elkaar af te wegen. Deze kunt u hier vinden.

Ons ruime assortiment bestaat niet alleen uit werkbladen, maar spoelbakken en kranen zijn ook verkrijgbaar.  Een gratis offerte is hier gemakkelijk en snel aan te vragen. Zo komt u erachter welke prijs wij precies vragen voor onze producten. Dit geeft u meer duidelijkheid en u weet gelijk welk bedrag u kwijt bent voor het werkblad dat u in uw hoofd heeft. Wij kunnen het werkblad voor u installeren. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het installeren van werkbladen. Daarnaast kunnen wij uw werkblad ook voor u opmeten. U kunt dit ook zelf doen. Wij laten de keuze aan u over. U kunt voorbeelden van kleuren aanvragen, zodat u voordat u uw werkblad aanschaft de kleuren eerst kunt vergelijken met de kleuren in uw huis. In ruil voor een kleine vergoeding sturen wij deze voorbeelden naar u op.

Goedkope werkbladen met garantie

Het is belangrijk dat u tevreden bent met uw werkblad. Wij geven u advies en daarnaast een snelle service. Op het moment dat u een probleem heeft met uw werkblad, kunnen wij dit voor u oplossen. Wij bieden u een langdurige garantie. Onze werkbladen zijn van natuursteen. Daarom zijn deze iets duurder dan bij de IKEA. U krijgt een langdurige garantie op alle werkbladen, spoelbakken en kranen die wij aanbieden.

Neem ook eens een kijkje in onze budgetlijn. In de budgetlijn kunt u werkbladen van composiet en graniet vinden. Vraag eenvoudig een gratis offerte aan en zo komt u te weten welk bedrag u voor uw gewenste werkblad moet betalen.

Goedkoop werkblad | Vragen

Als u vragen heeft kunt u via het contact formulier uw vraag naar ons toezenden. Uw vraag wordt dezelfde dag nog door ons beantwoord.