ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Garantie

Bij ons is de klant koning. Het is van belang dat u tevreden bent over het product dat u aanschaft. Daarnaast is het de bedoeling dat een werkblad nog jarenlang mee kan gaan. Dit is bij ons mogelijk doordat de bladen van uitstekende kwaliteit zijn en wanneer u deze zelf regelmatig goed onderhoudt en reinigt dan houden bladen van natuursteen het erg lang vol. Helaas kan het voorkomen dat uw werkblad toch beschadigingen oploopt of dat er een ander probleem ontstaat.

Als dit gebeurt zorgen wij ervoor dat uw werkblad weer wordt opgeknapt. U betaalt hiervoor geen voorrijkosten. U heeft langdurige garantie op de bladen die bij u ons aankomt. Voor de spoelbakken, kranen en andere accessoires uit ons assortiment geldt een garantie van 2 jaar.

Silestone en Compac zijn de beste fabrikanten als het gaat om producten van composiet, zoals werkbladen. Omdat wij enkel werken met vooraanstaande bedrijven in de wereld van natuurstenen, zoals deze twee topmerken, kunnen wij dus aantrekkelijke garanties bieden op onze artikelen. Uiteraard houden wij ons altijd aan de algemene voorwaarden en de voorwaarden van garantie.

Waarom zulke lage prijzen?

U schaft alle producten die u wenst online aan. Hierdoor besparen wij op personeel, het huren van kantoren en het beheren van gigantische opslagruimtes. Wij hebben geen warenhuizen nodig, omdat de producten die u bestelt rechtstreeks vanaf de fabriek worden geleverd. De kwaliteit van de producten en onze snelle service blijven echter hetzelfde als u gewend bent van dure aanbieders van natuursteen.

Wilt u weten hoe goedkoop wij top kwaliteit stenen kunnen leveren? Vraag nu een offerte aan!

Showroom of webwinkel?

De producten die u online bestelt worden direct vanuit de fabriek bij ons afgeleverd. Dit is de reden waarom wij geen transportkosten hoeven te betalen. Daarnaast hebben wij geen extra personeel nodig, aangezien u uw bestelling online in orde maakt. Hierdoor kunnen wij de goede kwaliteit producten voor een scherpe prijs aanbieden.

Het is fijn om de steen eerst in het echt te zien voordat u besluit om deze aan te schaffen. Wij komen als u dit wenst bij u langs op een tijd wanneer het u uitkomt. Wij nemen daarnaast ook voorbeelden mee van de verschillende kleuren die wij beschikbaar hebben voor uw werkblad. Het is ook mogelijk om zelf naar ons toe te komen. Wij zullen u advies geven over de verschillende kleuren die wij aanbieden en u meer vertellen over de onderwerpen waarover u meer informatie wilt hebben.

Onze experts weten alles van uitsparingen, hoeken, vlakbouwsparingen, kookplaatsparingen, maximale afmetingen, afwerkingen, plinten, achterwanden en spatranden. Daarnaast hebben zij al jarenlange ervaring met het installeren en opmeten van de verschillende werkbladen.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch. Onze specialisten staan u graag te woord. Bekijk de veelgestelde vragen op de pagina  FAQ en kijk of uw vraag hier staat vermeld. Uiteraard is het invullen van het contact formulier op onze website ook mogelijk. U kunt uw vraag op het formulier invullen en wij geven dezelfde dag nog antwoord. Hetzelfde geldt overigens voor het indienen van een offerte. Binnen 24 uur heeft u van ons een prijsopgave.