ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Composiet Silestone is een populair materiaal dat wordt gebruikt voor werkbladen. Composiet, oftewel kwarts, is een hard materiaal dat uitermate geschikt is voor het gebruik in natuurstenen bladen voor verschillende ruimtes zoals keukens of badkamers. Daarnaast kan composiet ook goed worden gebruikt voor het aanleggen van vloeren en wandbekleding.

Tegenwoordig zijn deze bladen voor iedereen te veroorloven. Dit komt omdat er nieuwe technieken zijn ontwikkeld voor de productie en verwerking van dit materiaal. Er is 93% natuurlijk kwarts in composiet Silestone verwerkt. Naast de standaard witte en zwarte uitvoeringen, is het materiaal ook verkrijgbaar in kleuren zoals geel, groen en blauw.

Uiteraard kan het weleens gebeuren dat er op het blad wordt gemorst. Dan is het handig om te weten dat het materiaal makkelijk schoon te maken is met milde reinigingsmiddelen. Verder heeft het blad weinig onderhoud nodig omdat composiet vrijwel waterdicht is en vocht dus niet in het blad intrekt. Een extra laag beschermt het blad tegen bacteriën. Composiet Silestone is het enige materiaal dat een beschermlaag als deze heeft.

Een materiaal dat vergelijkbaar is met Silestone composiet, is keramiek. Wij verkopen ook keramische werkbladen, badkamerbladen, tafelbladen en vensterbanken. Net als Compac en Silestone composiet zijn deze bladen waterdicht en in naast de gebruikelijke zwarte en witte varianten in verschillende vrolijke kleurtjes verkrijgbaar.

Waarom zijn jullie prijzen zo laag?

U koopt uw producten online in onze webshop. Op deze manier hoeven wij minder geld uit te geven aan personeel. U betaalt hier dus ook niet aan mee. Hierdoor kunnen wij onze prijzen laag houden. Daarnaast zijn onze producten naast de fabriek, waar de producten worden bewerkt, opgeslagen en deze worden dan direct bij ons aangeleverd. U kunt nog steeds een uitstekende kwaliteit producten evenals een snelle service, van ons verwachten. Wij maken geen gebruik van showrooms en zorgen dat er geen tussenpersonen bij het proces betrokken zijn die allemaal een klein deel van de opbrengsten in hun eigen zak steken.

Ook voor de installatie van uw werkblad kunt u bij ons terecht. Onze specialisten zorgen ervoor dat dit allemaal prima en netjes in orde komt. Zij hebben al jarenlange ervaring in het installeren van deze producten en kunnen u bovendien ook helpen met opmeten van de bladen en de keuken. Natuurlijk bieden wij u daarnaast ook de mogelijkheid om de installatie en het opmeten zelf te doen en dus enkel de bladen te leveren.

Een offerte  is aan te vragen door het offerte formulier op onze website in te vullen. Dit is makkelijk en snel te regelen. U ontvangt dan binnen een dag een scherpe offerte van ons!