ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Compac Composiet

Compac composiet is een uitstekend materiaal om voor werkbladen, badkamerbladen, tafelbladen en vensterbanken te gebruiken. Composiet heeft veel voordelen: de kleur vervaagt niet, het is makkelijk te reinigen en het is bovendien ontzettend sterk. Hetzelfde geldt voor Compac Composiet. Een composiet werkblad is eenvoudig schoon te maken door milde schoonmaakmiddelen te gebruiken. Het materiaal is wel erg zwaar, maar daardoor loopt het geen beschadigingen op en is het vrijwel immuun voor krassen. Daarnaast is het materiaal ook erg duurzaam, waardoor de composieten werkbladen lang mee gaan.

Het materiaal composiet wordt al heel lang gebruikt voor werkbladen. Door de nieuwe productietechnieken die vandaag de dag mogelijk zijn en omdat werkbladen van composiet steeds vaker worden aangeschaft, zijn de werkbladen tegenwoordig in prijs gedaald. Op deze manier kan nu iedereen werkbladen van composiet veroorloven. U kunt het materiaal prima gebruiken in keukens, badkamers, voor vloeren en wandbedekking.

Kijk gerust naar ons uitgebreide assortiment op deze website. Hier vindt u verschillende bladen die verkrijgbaar zijn in diverse mooie kleuren!

Waarom zijn jullie prijzen zo laag?

De producten kunnen wij voor een lage prijs aanbieden, omdat u niet meebetaalt aan onnodige kosten zoals een lange aaneenschakeling van tussenpersonen die allemaal een gedeelte van de winst voor zich zelf houden. Wij besparen op personeelskosten, doordat alles online te bestellen is en de producten worden in de fabriek bewerkt en direct vanuit de fabriek bij ons aangeleverd. Wij betalen geen transportkosten. De producten die wij leveren worden direct naast de fabriek opgeslagen.

Wij installeren uw werkblad graag voor u. Dit bespaart u tijd, maar het is natuurlijk ook mogelijk om dit zelf te doen. De keuze laten we aan u over alhoewel het echter wel aan te raden is om de bladen door een team van professionals te laten monteren. Wij vooorzien al onze klanten een uitstekende service, omdat we het belangrijk vinden dat u een voldaan gevoel krijgt na het ontvangen van uw bladen. Bij ons is de klant koning.

Wanneer u een keuze heeft gemaakt en weet welke bladen u wilt ontvangen, vul dan het offerteformulier in. U kunt op deze manier makkelijk en snel een offerte aanvragen. Zorg ervoor dat u de gewenste maten bij de hand heeft zodat u alle belangrijke informatie kunt invullen voor een zo’n nauwkeurig mogelijke prijsopgave.[/readmore]