ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Badkamerbladen van Keramiek

Wij hebben een ruim assortiment dat u op deze website kunt bekijken.

Niet alleen voor werkbladen, maar ook voor vensterbankentafelbladen en badkamerbladen kunt u bij ons terecht. In de fabriek worden alle topkwaliteit stenen bewerkt. Bekijk welke afwerking het beste met uw smaak overeenkomt. U heeft de keuze uit drie prachtige afwerkingen! Wanneer u een werkblad in een andere ruimte wilt gebruiken, vraag dan makkelijk en snel een offerte aan door het offerte formulier op de website in te vullen.

Badkamerbladen naar uw eigen smaak

De producten die wij leveren zijn in een aantal materialen verkrijgbaar. U heeft de keuze uit composieten-, terrazzo-, granieten– en keramische badkamerbladen. Wij geven uw blad bovendien een creatief effect door bijvoorbeeld mooie pareltjes of glas in uw terrazzo werkblad terug te laten komen. Naast diverse bladen leveren wij ook granieten vloeren, deurplinten en prachtige afwerkingen voor de stenen die u wenst. Douchegels, shampoo of flesjes bodylotion die u gebruikt kunnen op een uitsparing van natuursteen worden neergezet. Deze uitsparing wordt dan ook door ons gemaakt. U kunt een uitstekende kwaliteit verwachten, aangezien we onder andere producten leveren van de twee beste merken op het gebied van composiet, te weten Silestone en Compac.

Spoelbakken en kranen

Wij installeren de badkamerbladen ook in uw badkamer. Dit hoeft niet persé, want de bladen zelf installeren is bij ons ook mogelijk. Om uw badkamer een prachtige uitstraling te geven leveren wij ook schitterende spoelbakken en kranen bij uw blad. Deze sluiten goed aan bij uw badkamerblad. De spoelbakken zijn in roestvrij staal, steen en diverse tegeltjesvarianten te bestellen. Met kleine neutrale of gekleurde tegeltjes op uw spoelbak ziet deze er net even anders uit. Dit geeft een verrassend effect!

Geef in het offerte formulier aan naar welke kraan of spoelbak uw voorkeur uitgaat. Meet de maten op en vermeld deze samen met de naam van de steen en wij zorgen dat er een scherpe offerte naar u wordt verzonden.

U kunt van ons ook voorbeelden ontvangen van de verschillende kleuren waarin de werkbladen beschikbaar zijn. Op deze manier kunt u voordat u een werkblad aanschaft bekijken welke kleur u het mooiste vindt voor in uw badkamer. Wanneer u dit wenst en als u hierover meer informatie wilt zal onze specialist bij u langskomen om u advies te geven. Geef ons een belletje als u meer informatie wilt krijgen over de service en de garantie .