ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Kranen voor uw keuken werkblad

Kranen gebruikt u net zoals uw kookplaat, werkblad en spoelbak elke dag. Het is daarom van belang dat u voor de aanschaf goed over de kwaliteit van de kraan nadenkt. Zorg dat u een goede kwaliteit kraan koopt, waardoor deze langer meegaat. In ons ruime assortiment zijn verschillende prachtige kranen opgenomen. Wij hebben veel ervaring met het leveren van werkbladen, spoelbakken en kranen. Het is zelfs mogelijk om deze in dezelfde kleur als uw werkblad aan te schaffen. Dit geeft een mooie uitstraling en zorgt ervoor dat uw werkblad en kraan in de ruimte mooi op elkaar aansluiten. We kunnen, indien u dit wenst, voorbeelden van zowel verschillende materialen en kleuren natuurstenen als kranen voor u meebrengen wanneer wij bij u langskomen. Op deze manier kunt u bekijken welke kleur het beste past binnen uw huis en op basis van praktijkervaringen een beslissing maken.

Onze werkbladen zijn verkrijgbaar in de materialen terrazzo, composiet, graniet en keramiek. Wij informeren u graag over de verschillende materialen en wat de voor- en nadelen van deze materialen zijn. Ook kunt u bij ons terecht voor advies voor een kraan en spoelbak die goed past bij het aanrechtblad of badkamerblad dat u voor ogen heeft.

Kranen | Installeren van kranen

De installatie kan u ook door ons uit laten voeren. Dit geldt voor zowel het werkblad als de kraan. Natuurlijk kunt u dit ook zelf doen, maar dit is alleen verstandig wanneer u daar enige kennis van heeft. Als u dit niet heeft, is het niet handig om het werkblad zelf te installeren. Kies wel voor een goede kwaliteit steen! Wij raden u aan om het werkblad en de kraan gelijktijdig te kopen. Er moet een gat in het werkblad worden gemaakt die groot genoeg is om de kraan in te installeren. Hier moeten wij wel vooraf op bedacht zijn zodat wij aan de medewerkers van de fabriek kunnen aangeven hoe groot de uitsparing moet worden. Uw bladen worden dan inclusief gaten en uitsparingen geleverd zodat alles in één keer geplaatst kan worden.

Een kraan kan tevens in een andere ruimte dan deze zich momenteel bevindt, zoals in uw badkamer, toilet en garage, worden geplaatst. Wij zorgen dat de kraan wordt overgeplaatst naar de gewenste ruimte.

Kranen | Onze lage prijzen

Bij ons koopt u alle producten online via onze website. Hierdoor besparen wij op personeelskosten. Daarnaast ligt onze opslagruimte naast de fabriek, waardoor wij geen huur hoeven te betalen voor warenhuizen en andere opslagruimtes. U betaalt dan ook niet aan mee al deze kosten zoals u dit misschien gewend bent bij andere aanbieders. Tot slot werken wij niet met een aaneenschakeling van tussenpersonen aangezien alle producten direct vanuit de fabriek bij ons aan komen.

Neem op het moment dat het u uitkomt via het contact formulier contact met ons op. Als u echter al weet welke kraan u wilt aanschaffen dan kunt u deze via onze webshop kopen door ons offerte formulier in te vullen.

Terrazzo Werkblad